Καλώς ήρθατε στη Λεόντειο Σχολή Νέας Σμύρνης

Η Λεόντειος Σχολή Νέας Σμύρνης, ένα από τα αρχαιότερα εκπαιδευτικά ιδρύματα στην Ελλάδα, ιδρύθηκε το 1838 και προσφέρει ολοκληρωμένη μόρφωση στους μαθητές και στις μαθήτριές του για πάνω από 180 χρόνια. Καλλιεργεί στα παιδιά και στους νέους αξίες όπως ο σεβασμός της αξιοπρέπειας κάθε ανθρώπου, η σεμνότητα, η δικαιοσύνη, η εργατικότητα, η αλληλεγγύη, η ειρήνη, η υπευθυνότητα. Αξίες απαραίτητες για τη διαμόρφωση ολοκληρωμένων προσωπικοτήτων, ανθρώπων που αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες και διαδραματίζουν ενεργό ρόλο στην κοινωνία.

school

Ενημέρωση

Τελετή Αποφοίτησης Μαθητών Γ΄Λυκείου 2015-2016
Σεμινάριο από ειδικό εκπαιδευτή του Cambridge Exams

Σεμινάριο από ειδικό εκπαιδευτή του Cambridge Exams για τους μαθητές μας που δίνουν το First for schools (Lower) μέσω του Βρετανικού Συμβουλίου

Οδηγός Σταδιοδρομίας
Μετάβαση
Μετεωρολογικός Σταθμός
Μετάβαση

Το Σχολείο μας, σταθερά προσηλωμένο στην πεποίθησή του σχετικά με την αξία της καινοτομίας στην εκπαιδευτική διαδικασίας ανακοινώνει με χαρά τη λειτουργία μετεωρολογικού σταθμού.

Ο σταθμός, που έχει εγκατασταθεί στο κεντρικό κτήριο, μεταδίδει σε πραγματικό χρόνο-καθώς και αρχειοθετεί-έγκυρα και αξιόπιστα δεδομένα για τις κλιματικές συνθήκες που επικρατούν στην περιοχή της Ν. Σμύρνης. Τα δεδομένα αυτά διαβιβάζονται και σε διεθνείς ιστότοπους μετεωρολογικού περιεχομένου (πχ  WeatherUndergroundAWEKAS). 

Το Σχολείο μας είναι βέβαιο ότι-πέρα από την αξιοποίηση αυτής της πρωτοβουλίας στο εκπαιδευτικό έργο-θα αποτελέσει χρήσιμο εργαλείο για  την ευρύτερη κοινωνία.

Για να αποκτήσετε πρόσβαση στις ενδείξεις του μετεωρολογικού μας σταθμού, πατήστε εδώ.

Κοινωνική Αλληλεγγύη
Η φιλανθρωπική δραστηριότητα και το πνεύμα αλληλεγγύης αποτελούν τα ισχυρότερα θεμέλια πάνω στα οποία κτίστηκε η Λεόντειος Σχολή Νέας Σμύρνης.
Μετάβαση
Το μήνυμα του μήνα
Η καρδιά γεμίζει περισσότερο όταν δίνεις από το περίσσευμά της!
Δείτε Περισσότερα
360 View-Εγκαταστάσεις
Τώρα μπορείτε να περιηγηθείτε στις εγκαταστάσεις της Λεοντείου Σχολής Νέας Σμύρνης!
Μετάβαση